Vridfönster

 

Fasta fönster

 

Fria former

 

KFU Traditionella

 

 

 

Vridfönster, sidhängda fönster, fast karm och fönsterdörrar – med eller utan aluminiumklädd utsida. Inom den här fönstergruppen finns verklig valfrihet för dig som söker ett modernt fönster med goda isoleregenskaper. Här finner du tex vårt populära vridfönster som underlättar fönsterputsningen.

 

Ett icke öppningsbart fönster. Ett ekonomiskt och bra alternativ tex vid placering intill fönsterdörr eller vid stora partier.

 

I alla tider har fönster spelat en avgörande roll inom arkitekturen. Idag är till exempel trekantiga fönster vanliga högst upp på gavelpartier med glas från golv till tak. Runda fönster är också populära igen.

 

Traditionsfönster är det sammanfattande namnet på en serie fönster och fönsterdörrar som karaktäriseras av smäckra former i gammaldags stil. Fönstret har allmogeprofil som standard. Kompromisslöst fönster som uppfyller högt ställda förväntningar på ett välgjort, vackert yttre och moderna krav på effektiv energibesparing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassiska 2-glas, isolerruta

 

Kopplade 2-glas, 1+1

 

Takfönster

 

Skjutdörrar

 

 

 

En modern version av det klassiska 2-glasfönstret. Utåtgående fönster, sid- och överkantshängda samt fönsterdörrar. I vissa hus känns det naturligt att välja fönster som är byggda enligt traditionella principer men som ändå har graderats upp tekniskt för att motsvara moderna krav.

 

Det kopplade 1+1-glasfönstret är kanske det mest ursprungliga av alla våra fönster. Så har vi vant oss att fönster ska se ut, oavsett var i landet vi bor. Det här fönstret passar överallt där du vill skapa en gammaldags atmosfär, antingen det gäller renovering eller nybygge.

 

Släpp in ljuset och skapa rymd med takfönster. Mörka takvåningar hör till det förflutna. Med takfönster kan du förvandla tidigare outnyttjade utrymmen i huset till värdefull bostadsyta. Vårt breda sortiment ger dig en rad valmöjligheter att lösa just ditt takfönsterbehov.

 

En rejäl och tålig skjutdörr av luftglidtyp. Lätt och smidig att manövrera. Passar de flesta hus och stilar, såväl traditionella som moderna. Dörrens rörliga del löper utvändigt. Dörrena kan ställas in i valfritt vädringsläge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fönsterdörrar

 

Spröjs

 

Tillbehör

 

PVC fönster

produktf08

 

 

 

 

Det finns många varianter av fönsterdörrar. Matchande enkeldörrar, med helt glas eller bröstning. Kopplade dörrar i enkel eller parmodell. Som enkel och pardörr.

 

Spröjs används för att anpassa fönstren för att passa till just ditt hus. Vi erbjuder många olika spröjsalternativ för att kunna skapa så många stilar och tidepoker som möjligt. Vi har spröjs till samtliga varianter av fönster.

 

Solskydd för alla slags fönster: persienner, plissé- och lamellgardiner. Myggnät som släpper in frisk luft. Med ljus och utsikt följer behov av något som skyddar mot solljus och insyn. Vi erbjuder flera varianter av solskydd så att dina nya fönster eller altandörr blir helt komplett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖVERSIKT – FÖNSTER – DÖRRARFAKTAINSPIRATIONKONTAKT