Ytterdörrar

 

Innerdörr

 

Altandörrar

 

Parytterdörrar

 

 

 

Vi tror att ytterdörren säger något om dig som bor i huset. Att alla gäster ska mötas av en väl vald färg och design i entrén.  Dörren ska väljas med omsorg, för den ska ju passa både dig och ditt hus. Vi hjälper dig att hitta rätt.

 

Med våra innerdörrar kan du sätta rätt prägel hemma. En innerdörr med glas öppnar upp för mer ljus och skapar mer yta i hemmet. Flera av dörrarna finns med glasytor i varierande storlek. Så du kan få en enhetlig stil även om du blandar dörrar med och utan glas.

 

En altandörr öppnar bostaden mot trädgården. Våra altandörrar bygger på samma konstruktion som en ytterdörr, med högre stabilitet och säkerhet än traditionella fönsterdörrar. Du får dörrar med stora glasytor men med energibesparande 3-glas.

 

Vill du ha en riktigt inbjudande entré är pardörren lösningen.  Då har du en gångdörr till vardags och två dörrar att slå upp vid festliga mottagningar. De flesta av våra dörrar kan beställas som pardörrar. Pardörrarna har så kallat hakregellås och säkerthetsutbleck med finjustering av dörrbladets tätning, vilket är viktigt på parytterdörrar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garageportar

 

Sidoljus & överljus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra snygga garageportar är slagportar med två dörrar som är hängda på gångjärn och öppnar utåt. Porten är enkel att öppna och stänga om man ofta går in och ut genom garaget, vilket inte alltid är självklart med andra typer av garageportar. Garageportarna är byggda på en kraftig ram av furu och isolerade för varmgarage.

 

Det är enkelt att para ihop våra ytterdörrar med ett harmonierande sido- eller överljus. De finns i flera modeller och olika utföranden för glas och spröjs. Samtliga modeller har energibesparande 3-glas-kassetter precis som ytterdörrarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖVERSIKT – FÖNSTER – DÖRRARFAKTAINSPIRATIONKONTAKT